Het-Autoplein.nl

Alles over Auto's lees je op Het-Autoplein.nl

advertenties

advertenties

Banden Zoeker

International Amsterdam Motor Show

International Amsterdam Motor Show voegt 12.000m2 toe


Op ruim 64.000 m2 oppervlakte ruim 300 auto’s met een totale waarde van minimaal 150 miljoen euro

Van 9 t/m 13 april in Rai Amsterdam

De derde editie van International Amsterdam Motor Show belooft de grootste show tot nu toe te worden. Wegens de grote vraag heeft de organisatie deze maand besloten hal 5 toe te voegen, waarmee het vloeroppervlak van de show maar liefst 64.000 m2 wordt. Het evenement beslaat zeven hallen met ruim 300 auto’s met een totale waarde van minimaal 150 miljoen euro. Naast de 300 auto’s biedt de Amsterdam Motor Show entertainment, videogames en verschillende competities. Stap van 9 t/m 13 april in de wereld van ronkende motoren en snelle bolides tijdens de grootste autoshow van Nederland.

De International Amsterdam Motor Show is reeds de grootste autoshow van Nederland en blijft ieder jaar groeien in oppervlakte en auto’s. Dit jaar breidt het evenement uit met een extra hal van meer dan 12.000 m2 om bezoekers nog meer auto’s en entertainment te bieden.

Van exotic cars, supercars, oldtimers, moviecars en American cars tot Dakar voertuigen en simulatoren; er is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud, autoliefhebber of niet. Naast de indrukwekkende stands van onder andere Dakar en Rebellion met bijzondere auto’s, biedt Amsterdam Motor Show verschillende activiteiten voor het hele gezin. Zo is er een Action Arena met driftende BMW’s en racende Ferrari’s. Op de Car Catwalk worden de meest bijzondere auto’s getoond. En bezoekers kunnen zelf achter het stuur kruipen van een echte supercar of hun skills testen in de enige Formule 1 race simulator van Europa.
International Amsterdam Motor Show vindt plaats op 9 t/m 13 april en vindt plaats in de Rai Amsterdam.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.amsterdammotorshow.com/tickets/

Bezoek voor meer informatie: https://www.amsterdammotorshow.com/