Het-Autoplein.nl

Alles over Auto's lees je op Het-Autoplein.nl

advertenties

advertenties

Banden Zoeker

Elektrische Opel Vivaro-e

ELEKTRISCHE OPEL VIVARO E

Elektrische Opel Vivaro-e: met de ‘e’ van emissievrije leveringen

Ideaal voor ‘last mile delivery’

De nieuwe Vivaro-e is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel. Het model komt op een ideaal moment op de markt, want in veel – vaak stedelijke – gebieden is emissievrije levering van goederen en diensten een absolute must. De Vivaro-e is bij uitstek geschikt voor zogeheten ‘last mile delivery’. Opel levert de Vivaro-e in drie lengte- en diverse carrosserievarianten. Dankzij een doordachte constructie doet de batterij-elektrische Vivaro-e wat praktisch gebruiksgemak betreft niet onder voor een reguliere Vivaro met dieselmotor. Beide versies rollen van dezelfde productielijn uit de dezelfde fabriek. De orderboeken van de Opel Vivaro-e openen in juni en de levering start rond het einde van de zomer. De vanafprijs wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lees meer: Elektrische Opel Vivaro-e

Opel zorgt ook voor veilige mobiliteit zorgmedewerkers

#OpelOpen: krachtig statement over service in huidige situatie

 Het motto #OpelOpen benadrukt dat de Opel-dealers er juist ook in deze tijden voor hun klanten zijn. Met de bijbehorende compilatie van selfievideo’s door Opel-dealers en -medewerkers maakt Opel een krachtig statement. Hiermee onderstreept Opel dat het tijdens de coronacrisis zijn services handhaaft en zijn klanten mobiel houdt. Daar bovenop verlenen de Opel-dealers voorrang aan zorgmedewerkers in het geval van noodzakelijke service en onderhoud én bieden zij hen een gratis haal- en brengservice. Door te participeren in het landelijke initiatief #zorgheldenauto zorgt Opel er ook voor dat een aantal zorgmedewerkers over veilig vervoer naar en vanaf het ziekenhuis kunnen beschikken.

Lees meer: Opel zorgt ook voor veilige mobiliteit zorgmedewerkers

Opel gaat elektrisch

Opel gaat elektrisch: Opel CEO ontvouwt elektrificatiestrategie

Opel gaat elektrisch

Opel CEO Michael Lohscheller kondigde gisteren tijdens een persconferentie in Rüsselsheim aan dat Opel volledig inzet op geëlektrificeerde mobiliteit. Lohscheller ging hierbij in op de nieuwe elektrificatiestrategie van Opel. Vanaf 2024 is er van elk model van Opel een geëlektrificeerde variant beschikbaar. De onthulling van de nieuwe, volledig elektrische Corsa-e en de Grandland X Hybrid4 – de eerste Opel met een plug-in hybride aandrijflijn – markeren de start van deze strategie.

Lees meer: Opel gaat elektrisch

s’ Werelds eerste elektrische rallycompetitie gaat tweede fase in

Holzer en Michelin nieuwe partners voor ADAC Opel e-Rally Cup

Opel Motorsport heeft zijn reeds lang bestaande samenwerking met Holzer Motorsport uitgebreid. De in het Zuid-Duitse Augsburg gevestigde race- en rallyspecialist neemt tijdens de wedstrijden de technische ondersteuning en de onderdelenvoorziening op zich voor alle deelnemende teams in de ADAC Opel e-Rally Cup. Michelin levert de banden voor de auto’s in ‘s werelds eerste merkencup voor elektrische rallyauto’s, waarin de Opel Corsa-e Rally hoofdrolspeler is.

Lees meer: s’ Werelds eerste elektrische rallycompetitie gaat tweede fase in

Opel Crossland X een bestseller: na één jaar al 100.000 orders

Opel heeft slechts één jaar na het openen van de orderboeken van de Crossland X al 100.000 orders genoteerd.

OPEL CROSSLAND X

Daarmee is de Crossland X een absolute bestseller. De B-segment crossover is compact vanbuiten, maar bijzonder ruim en veelzijdig vanbinnen. Bovendien heeft de Crossland X een frisse uitstraling dankzij de optionele contrasterende dakkleur. “Met typische Opel-technologie zoals de ergonomische AGR-gecertificeerde voorstoelen – nog altijd uniek in dit segment – speelt de Crossland X een sleutelrol in ons voortdurende productoffensief”, zegt Peter Küspert, Managing Director Sales en Marketing van Opel Automobiles GmbH.

Lees meer: Opel Crossland X een bestseller: na één jaar al 100.000 orders

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws