Het-Autoplein.nl

Alles over Auto's lees je op Het-Autoplein.nl

advertenties

advertenties

Banden Zoeker

TRIUMPH EN BAJAJ WERELDWIJD PARTNERSCHIP AANGEKONDIGD

Triumph Motorcycles en Bajaj Auto India zijn vandaag formeel begonnen met hun spannende, lange termijn, partnerschip (zonder aandelen) in Pune, India. Dit is een uniek moment, waarop twee bedrijven van wereldklasse, die zowel gepassioneerd als productgericht zijn, samenkomen om een gloednieuwe reeks “mid-capacity motorcycles” te bouwen.

Lees meer: TRIUMPH EN BAJAJ WERELDWIJD PARTNERSCHIP AANGEKONDIGD

Suzuki verlaagt prijs van V-Strom 250A

Volwassen looks, comfortabel, wendbaar en zeer betaalbaar.

Suzuki verlaagt prijs van V-Strom 250A naar slechts € 4.999,-

Suzuki V Strom 250A
Suzuki Motoren verlaagt de prijs van de V-Strom 250A tot € 4.999,-. Hiermee komt de populaire avontuurlijke motor binnen het bereik van beginnende rijbewijs A2‑houders, die nu makkelijker nieuw in plaats van gebruikt kunnen rijden.

De Suzuki V‑Strom 250A is duidelijk een lid van de V‑Strom‑familie, met zijn volwassen looks en lage, comfortabele zit. De wendbare adventure bike is uitgerust met een aerodynamisch windscherm, dat zorgt voor een turbulentievrije bescherming tegen de rijwind.

Lees meer: Suzuki verlaagt prijs van V-Strom 250A 

MILESTONE ONTHULT GLOEDNIEUWE KENMERKEN VAN MotoGP™18

Nieuwe gameplay trailer vrijgegeven waarin nieuwe, hypermoderne technologieën getoond worden die de MotoGP™-ervaring verbeteren

MotoGP18Na de bekendmaking dat MotoGP™18 vanaf 7 juni verkrijgbaar is, onthult Milestone vandaag de gloednieuwe kenmerken die zijn toegevoegd aan de game, waardoor het de beste keuze is voor een MotoGP™- ervaring als nooit tevoren.     
MotoGP™18, een reboot van de vlaggenschip-titel van Milestone, is helemaal opnieuw ontwikkeld en biedt een nieuwe engine, verbeterde graphics, opnieuw bewerkte fysica, een getrouwe reproductie van alle elementen in de game en een nieuwe meeslepende carrièremodus. Dit zijn slechts enkele van de kenmerken die deze MotoGP™ videogame tot een van de meest meeslepende en realistische MotoGP™-ervaringen maakt.   

Lees meer: MILESTONE ONTHULT GLOEDNIEUWE KENMERKEN VAN MotoGP™18

Suzuki introduceert Sportpack voor GSX‑R1000(R)A

Suzuki introduceert Sportpack voor GSX‑R1000(R)A met een speciale introductieprijs van € 829,-

Suzuki introduceert Sportpack voor GSX R1000RA

Suzuki Motoren introduceert het Sportpack voor de GSX‑R1000(R)A. Hiermee krijgt het topmodel van Suzuki's Supersport-range een nog sportiever persoonlijk tintje.
De GSX-R1000(R)A is het absolute topmodel van Suzuki's Supersport-gamma. Vanaf nu is voor de koning onder de Superbikes het Sportpack te bestellen. Dit bestaat uit een Yoshimura R11 EEC Carbon-uitlaatdemper, een duo seat cover en een korte kentekenplaathouder.

Lees meer: Suzuki introduceert Sportpack voor GSX‑R1000(R)A

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws