Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

autonieuws

Campagne 'Geniet samen met Nissan van de zomer' tot en met 31 juli

Campagne 'Geniet samen met Nissan van de zomer' tot en met 31 juli. Gratis zomercheck en kans op zomercheque

Geniet samen met Nissan van de zomer
De Nederlandse Nissan-dealers houden van 1 juni tot en met 31 juli 2017 een grandioze Zomercampagne met veel voordeel en kans op prachtige prijzen. Tijdens de campagneweken kunnen Nissan-rijders hun auto optimaal laten voorbereiden op de zomer en maken zij kans op het winnen van een cheque van € 2.000,-.

Een goede inspectie van de auto voor de vakantie voorkomt onaangename verrassingen. Daarom houdt Nissan ook dit jaar weer de jaarlijkse Zomercampagne. Dit jaar met als thema 'Geniet samen met Nissan van de zomer'. Tussen 1 juni en 31 juli zijn Nissan-rijders van harte welkom voor de uitgebreide Nissan E-Check.

Jaar lang gratis Nissan Pechhulp

De auto wordt dan door de Nissan-technici vakkundig gecontroleerd op alle vitale punten, zodat de Nissan-rijder veilig en onbezorgd met de auto op vakantie kan gaan. En die controle is helemaal gratis. Indien onverhoopt onderhoud of reparatie aan de Nissan nodig blijkt te zijn, ontvangt de eigenaar na uitvoering daarvan een jaar lang Nissan Pechhulp in veertig Europese landen, ook gratis!

Goed werkende airco voor maximaal comfort
Op vakantie zit je niet te wachten op een defecte airco. Voor slechts 9,95 euro* controleert de Nissan-dealer of de airconditioning technisch in orde is. Een goed werkende airco is niet alleen prettiger en veiliger op een warme zomerdag, het is ook beter voor de gezondheid. Voor Nissan-rijders met een Nissan+ Card is de Airco-check zelfs gratis. Ook biedt de Nissan-dealer korting op ruitenwisserbladen**. En zijn nieuwe banden nodig, dan profiteert de klant van 25% bandenkorting.

Fraaie prijzen te winnen
Nissan geeft het thema van de Zomercampagne extra betekenis met prachtige prijzen, waarop de deelnemers aan deze actie kans maken. De hoofdprijs is een zomercheque van € 2.000,-.

• Zomercampagne met veel voordeel en gratis Nissan E-Check
• 25% korting op banden en airco-check vanaf € 9,95
• Kans op prachtige prijzen, waaronder een zomercheque t.w.v. € 2.000,-

* Voor auto's van 0-5 jaar
** Voor auto's ouder dan 5 jaar

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif