Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

autonieuws

LEXUS EN McLAREN STRALEND MIDDELPUNT VAN MASTERS OF LXRY 2016

Louwman Exclusive steelt de show op lifestylebeurs in Amsterdam

Lexus LC 500h

Louwman Exclusive is niet meer weg te denken van de Masters of LXRY, het lifestyle-evenement dat dit jaar van 8 tot en met 12 december wordt gehouden in de Amsterdam RAI. Traditiegetrouw neemt Louwman Exclusive een fraaie collectie moderne en klassieke auto's mee, waaronder ook dit jaar een primeur: de nieuwe Lexus LC 500h. Een speciale uitvoering van de onlangs geïntroduceerde McLaren 570GT ontbreekt evenmin in Amsterdam.

Naast de nieuwe Lexus LC 500h en McLaren 570GT by MSO zullen ook de nieuwe SUV van Maserati, de Levante, en de oer-Britste Morgen 3Wheeler te zien zijn tijdens de Masters of LXRY. Daarnaast neemt Louwman Exclusive een fraaie collectie klassieke en bijzondere automobielen mee die te zien zullen zijn in het Louwman Exclusive Car Park, een uniek deel van de Amsterdamse RAI waar het Utrechtse bedrijf een aantal van zijn meesterstukken zal tentoonstellen. Het gaat daarbij om klassiekers en moderne automobielen van exclusieve merken die de typering masterpiece waardig zijn. Welke modellen dat zijn, blijft nog even een verrassing.

Lexus
De Lexus LC 500h, die eerder dit jaar op de Internationale Autotentoonstelling van Genève werd geïntroduceerd, is de eerste volbloed sportwagen met Multi Stage Hybrid aandrijflijn. Dit maakt de LC 500h bloedsnel, maar tegelijkertijd verrassend efficiënt. Louwman Exclusive is dealer van Lexus en biedt via Louwman Exclusive Finance (LEF) zeer interessante leasemogelijkheden aan voor een nieuwe Lexus. Ook de andere merken en modellen uit de Louwman Exclusive-stal zijn via LEF tegen zeer gunstige tarieven te leasen voor zakelijke rijders.

 

McLaren 570GT by MSOMcLaren
Als er één merk is dat tijdens de Masters of LXRY niet mag ontbreken, dan is het McLaren. Dit Britse sportwagenmerk heeft de afgelopen jaren en indrukwekkend modellenprogramma ontwikkeld. Van de onverwacht bereikbare Sports Series via de Super Series tot de Ultimate Series, elke McLaren is met de grootst mogelijke aandacht voor detail gebouwd en kan via McLaren Special Operations (MSO) geheel naar wens van de nieuwe eigenaar gepersonaliseerd worden. Het laatste wapenfeit is de 570GT, de meest voor dagelijks gebruik geschikte McLaren ooit met een bagageruimte van maar liefst 370 liter. Voldoende voor een prachtige roadtrip langs de mooiste badplaatsen en meest luxe hotels van Europa. Louwman Exclusive toont in Amsterdam de McLaren 570GT by MSO in een zeer fraaie kleurcombinatie.

Merchandising
Op de stand van Louwman Exclusive is naast de meest fraaie automobielen ook weer diverse bijpassende merchandising te bewonderen, speciaal ontworpen voor liefhebbers van onder meer McLaren. En liefhebbers van klassieke en niet alledaagse auto’s auto's komen aan hun trekken in het Louwman Exclusive Car Park, een tweede stand van Louwman Exclusive die geheel in het teken zal staan van kostbare automobielen. Verwacht er geen lifestyle, slechts prachtige vierwielers, de zogenaamde pareltjes uit de collectie.

Zoals elk jaar trekt Louwman Exclusive ook dit jaar tijdens de Masters of LXRY op met een aantal partners. Zij zorgen samen met de prachtige automobielen voor de juiste sfeer op de stand. Van Gils kleedt de standbemanning met strakke maatwerkpakken, Van Laar Catering zorgt er voor dat de inwendige mens niet wordt vergeten, Buscaglione blust elke maaltijd af met de beste Italiaanse koffie en Ruinart prikkelt de tong met mooie champagne. Inderdaad, meer redenen zijn er niet nodig om de stand van Louwman Exclusive te bezoeken tijdens de Masters of LXRY.

Meer informatie over de Masters of LXRY, van 8 tot en met 12 december in Amsterdam RAI, is te vinden op de website: www.lxry.nl. Meer informatie over Louwman Exclusive, inclusief de steeds wisselende collectie en een fraai assortiment automobilia, is te vinden op www.LouwmanExclusive.com.

 

 

• Publieksdebuut Lexus LC 500h op stand van Louwman Exclusive
• McLaren 570GT by MSO een van de meest exclusieve auto’s op de beurs
• Louwman Exclusive maakt sfeer met moderne en klassieke juweeltjes op Car Park

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif