Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

autonieuws

De ideale proefrit tijdens de Subaru Testdagen

Een auto kopen behoort tot de belangrijkste aankoopbeslissingen in een mensenleven.

Vreemd is dat niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, is de keuzestress vaak enorm en bij een verkeerde aankoop, kost het gegarandeerd geld. Vaak veel geld. Des te bijzonderder is het dat veel autobedrijven halfbakken proefritten aanbieden.  Bij de Subaru dealer kan een proefrit op maat worden gemaakt tijdens de Subaru Testdagen. Desgewenst offroad of met een caravan. De klant bepaalt.


Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Subaru biedt die mogelijkheid tijdens de Subaru Testdagen die tot en met 31 maart worden gehouden. De opzet van de testdagen is simpel: laat via Subarutestdagen.nl weten hoe jouw ideale proefrit eruit ziet, en het team van Car Plan gaat aan de slag. Zij regelen de juiste auto en de ingrediënten die voor de koper belangrijk zijn om een goed oordeel over zijn nieuwe auto te kunnen vellen.
Het samenstellen van de ideale proefrit gaat ver. Wil een klant de krachtige Forester proberen met een caravan omdat hij vaak op vakantie gaat en zijn vierwieler als trekauto gebruikt, dan kan dat. Ligt het zwaartepunt bij het gebruik op meer snelwegkilometers, dan zal een route worden samengesteld voor de Outback of een ander model naar wens. Idem dito als grip en of veiligheid belangrijk zijn. Wordt er meer waarde gehecht aan rijden op onverhard, dan zal een offroadparcours op het testmenu staan.
De Subaru-dealer heeft voor de ideale proefrit gekozen om een zo goed mogelijk beeld van zijn modellen te kunnen schetsen en om de klant de mogelijkheid te bieden de auto te gebruiken zoals hij daadwerkelijk doet. Een nietszeggend rondje rond de kerk om tot een koopbeslissing te komen, behoort zo voorgoed tot het verleden.
De Subaru Testdagen worden gehouden tot en met 31 maart. Aanmelden kan op Subarutestdagen.nl.

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif