Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

autonieuws

Tweede deelname aan Capital Cars & Classics in teken van variatie

McLaren 650S Can Am

LOUWMAN EXCLUSIVE DOET NAAM EER AAN MET BIJZONDERE COLLECTIE

Na het succes van Capital Cars & Classics vorig jaar, is Louwman Exclusive ook voor de tweede editie van het auto-evenement van de partij. Dit keer ligt de nadruk niet op één merk, maar heeft de Utrechtse firma gekozen om met een breed scala aan merken en modellen uit te pakken om zo zijn veelzijdigheid te etaleren. Natuurlijk zijn McLaren, Maserati, Morgen en Lexus goed vertegenwoordigd, maar is er bijvoorbeeld ook een Bentley Bentayga bij Louwman Exclusive te bezichtigen. Capital Cars & Classics wordt gehouden op 18 en 19 maart in Amsterdam.


Voor de nieuwe McLaren 720S komt het evenement in de Kromhouthal net te vroeg. McLaren’s nieuwste staat momenteel in de spotlights van de internationale autotentoonstelling van Genève en zal pas in de loop van het tweede kwartaal van dit jaar in Nederland arriveren. Dat betekent niet dat Louwman Exclusive geen bijzondere modellen meeneemt naar Amsterdam. De McLaren 570S en 570GT zijn er, zoals ook de 650 Can Am, een in een gelimiteerde oplage gebouwde versie van de Super Series, de aandacht zal trekken. Met de lancering van dergelijke speciale uitvoeringen speelt McLaren in op de populariteit van exclusieve en in een beperkte oplage gebouwde versies. De grote belangstelling voor unieke auto’s laat zich eenvoudig verklaren: de modellen zien er niet alleen onderscheidend uit, ze zijn vaak ook een waardevaste investering.
Arjen van Beek directeur van Louwman Exclusive over Capital Cars & Classics: “Vorig jaar waren we na twee dagen overtuigd van het evenement en wilden we er ook dit jaar bij zijn. De sfeer is geweldig, de entourage bijzonder en onze auto’s kunnen hier een mooi middelpunt zijn te midden van een enthousiast publiek. Dit jaar hebben we er voor gekozen om onze showroom uit Utrecht eigenlijk zo veel mogelijk naar Amsterdam te verplaatsen. We nemen maar liefst 25 auto’s mee van alle exclusieve merken die bij ons in de showroom te vinden zijn.”
Louwman Exclusive zal onder meer de nieuwe Maserati SUV, de Levante, tonen, maar ook de nonplusultra in die categorie, de Bentley Bentayga. Kijken we naar de sportauto’s dan zijn bij Louwman Exclusive Ferrari’s en Lamborghini’s en natuurlijk de modellen van Maserati te bezichtigen. Wie liever voor luxe gaat, is eveneens aan het goede adres: Rolls-Royce, Bentley en Lexus zijn eveneens vertegenwoordigd. De modellen van het klassieke Britse Morgan slaan in de Kromhouthal een fraaie brug tussen heden en verleden. De bijzondere 3 Wheeler springt daarbij het meest in het oog, mede door de bijzondere aankleding van die uitvoering door kledingmerk Van Gils.
Capital Cars & Classics wordt gehouden in de Kromhouthallen in Amsterdam op 18 en 19 maart. De deuren openen om 10.00 uur, een entreebewijs kost net geen 20 euro. Op de Facebook-pagina van Louwman Exclusive worden kaarten voor het evenement verloot.
Bijschrift:
De McLaren 650S Can Am is de meest bijzondere sportauto die Louwman Exclusive meeneemt naar Capital Cars & Classics.

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif