Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

autonieuws

Vernieuwde styling en allesomvattende technologieën voor nieuwe INFINITI Q50

 INFINITI heeft de Q50 premium sportsedan verbeterd en deze maakt zijn wereldwijde debuut op de 2017 Geneva International Motor Show.

nieuwe INFINITI Q50

De nieuwe Q50 beschikt over vernieuwd exterieur- en interieurdesign en innovatieve technologieën die ontworpen zijn om de bestuurder te ondersteunen.
"INFINITI streeft ernaar om onze klanten te versterken op hun reis door hun ervaringen met ons - of het nu onze producten, onze technologieën, onze diensten betreft of gewoon een passie voor het rijden. Er is geen voertuig die alle elementen van het merk INFINITI beter toont dan de Q50."


Roland Krueger, President van INFINITI
De verbeterde sportsedan behoudt zijn slanke proporties en atletische houding, terwijl er een groter visueel onderscheid is tussen diverse uitvoeringen, met inbegrip van de prestatiegerichte 'Red Sport 400'. Met de Red Sport 400 versie hebben INFINITI-ontwerpers het model in overeenstemming met zijn 'ontworpen om te presteren' ethos gebracht.

Wijzigingen in het interieur combineren pure ambacht met innovatie, met stiksels en het gebruik van authentieke materialen wordt vakmanschap in de Q50 verder benadrukt. De INFINITI InTouch Services brengen de toekomst van in-car connectiviteit, terwijl de toepassing van 'spinal support' stoelen zorgt voor een comfortabele plek om tijd door te brengen.
Innovatieve technologieën versterken en ondersteunen van de bestuurder en tegelijkertijd geven ze een blik in de toekomst van automobiliteit. De nieuwe Q50 is het eerste INFINITI-voertuig dat de naam ProPILOT gebruikt voor aanduiding van technologieën die de bestuurder helpen (in Europa geïmplementeerd vanaf modeljaar '19). ProPILOT is het platform waarop alle toekomstige technieken van INFINITI voor autonoom rijden zal worden gebaseerd.
De Q50 levert een krachtige en lonende rit dankzij innovatieve aandrijflijnen, waaronder de bekroonde 3.0-liter V6 twin-turbomotor uit de nieuwe en exclusieve 'VR' familie, die onlangs vermeld werd op de prestigieuze “Ward's 10 Best Engines” lijst 2017.
De Q50 is het bestverkochte model van INFINITI. Sinds de verkoopstart van de eerste generatie in 2013 heeft INFINITI bijna 210.000 eenheden wereldwijd verkocht. In 2016 behaalde INFINITI wereldwijd meer dan 230.000 verkopen - een 7% jaar-op-jaar stijging en een nieuw wereldwijd verkooprecord – waarin de Q50 sportsedan goed is voor een derde van de verkopen.
Het nieuwe model wordt wereldwijd vanaf het tweede kwartaal van het kalenderjaar 2017 te koop.

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif