Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

McLaren breidt Sports Series uit met Sport Pack en Design Edition voor de 570GT plus nieuwe opties voor alle modellen

 De modellen uit de Sports Series van McLaren zijn vanaf nu in een groter aantal specificaties en met nog meer opties te bestellen.

McLaren-570GT-Sport-Pack-MY2018
McLaren-570GT-Sport-Pack-MY2018

McLaren introduceert bovendien een aantal nieuwe technologieën, die al leverbaar waren op de vorig jaar geïntroduceerde 570S Spider en nu ook beschikbaar zijn voor de Coupé en GT-modellen uit de range.
De 570GT profiteert van de meeste updates. Standaard zijn vanaf nu koolstof-keramische remschijven gemonteerd en optioneel is het Sport Pack leverbaar, waarmee de 570GT dezelfde dynamische afstelling krijgt als de 570S Coupé en Spider.

Lees meer: McLaren breidt Sports Series uit met Sport Pack en Design Edition voor de 570GT plus nieuwe opties...

Nieuwe PEUGEOT 308, technologisch offensief

De nieuwe PEUGEOT 308 is een belangrijke stap in de upscale van PEUGEOT

Nieuwe PEUGEOT 308

 

PEUGEOT komt met een vervolg op de bestseller waarvan er sinds de lancering meer dan 760.000 auto’s zijn verkocht. De nieuwe PEUGEOT 308 is de hoofdpersoon in een nieuw verhaal met als rode draad de permanente zoektocht naar excellentie.De nieuwe PEUGEOT 308 is een belangrijke stap in de upscale van PEUGEOT met een reeks nieuwe technologieën in een nieuwe vorm, met een nog sprekender stijl.

Hij is volledig gericht op de toekomst en het connectiviteitsaanbod wordt dan ook aangevuld met Mirrorlink®, Android Auto™ en Apple Carplay™. en het ingebouwde Peugeot Connect 3D navigatiesysteem met capacitief touchscreen, voorzien van connected services.

De nieuwe PEUGEOT 308 bevat rijhulpsystemen die onlangs op de nieuwe PEUGEOT 3008 en 5008 SUV's werden onthuld. Hiermee positioneert dit model zich op het hoogste niveau op de markt.

Lees meer: Nieuwe PEUGEOT 308, technologisch offensief

Pinksterraces op Raceway Venray

Op Raceway Venray volgen de evenementen elkaar in hoog tempo op.

races tijdens pinksterrace venrayWaar veel autosportkampioenschappen rond de zomer gas terugnemen, blijft het circuit aan de Peelweg 47 in Ysselsteyn ook de komende maanden op volle toeren draaien.

Op maandag 5 juni vormt Raceway Venray het decor van de Pinksterraces.

De bezoekers van de Pinksterraces krijgen een dagprogramma met maar liefst twintig wedstrijden voorgeschoteld. Een keiharde garantie dat niemand ook maar een moment zal indutten.

Lees meer: Pinksterraces op Raceway Venray

JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

De Jaguar F-PACE is officieel de beste en mooiste auto ter wereld.

JAGUAR F PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

De performance SUV scoorde een dubbele overwinning bij de 2017 World Car Awards in New York. Hier is de F-PACE verkozen tot ‘World Car of the Year’ én won hij de titel ‘World Car Design of the Year’.  De F-PACE, Jaguars bestverkopende model ooit, is pas de tweede auto in de 13-jarige geschiedenis van de World Car Awards met een dubbele overwinning. De jury van de prestigieuze autoverkiezing bestaat uit 75 autojournalisten uit 24 landen.

Lees meer: JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

50 jaar Velar: het verhaal van range rover

Land Rover heeft een nieuwe bezoekersattractie geopend in de productiefaciliteit in Solihull, de thuisbasis van Land Rover.

06 50 jaar Velar het verhaal van Range Rover Engineering

De interactieve exhibitie heet ‘The Range Rover Story’ en is opgezet ter ere van het vijftigjarig bestaan van ’s werelds meest gerespecteerde, luxueuze SUV.  Range Rover produceert al sinds 1970 in Solihull, maar de geschiedenis op de locatie gaat terug tot 1967 toen het eerste, geheime prototype met de codenaam Velar werd gebouwd.

Lees meer: 50 jaar Velar: het verhaal van range rover

Start (inter)nationale testomgeving voor Smart Mobility in Noord-Brabant

Zelfrijdende auto’s ,Vrachtwagens die via wifi met elkaar verbonden zijn en in ‘platoons’ rijden.

Verkeerslichten die communiceren met aankomend verkeer. Concrete voorbeelden van technologische ontwikkelingen die het verkeer vlotter, veiliger en duurzamer maken en die elkaar in razend tempo opvolgen. Om deze innovaties mogelijk te maken en diensten en technieken in de praktijk toe te passen, is vandaag een nieuwe testomgeving gepresenteerd: ‘MobilitymoveZ.NL, Urban Mobility Testing Area’. Een initiatief gestart door de provincie Noord-Brabant, het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat en de gemeenten Eindhoven, Helmond en Tilburg.

Lees meer: Start (inter)nationale testomgeving voor Smart Mobility in Noord-Brabant

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif

 

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws