Het laatste nieuws over auto en motor

Het Autoplein

advertenties

advertenties

enige Minotto ter wereld op de Amsterdam Motor Show

International Amsterdam Motor Show toont enige Minotto ter wereld

Vandaag kondigt International Amsterdam Motor Show aan dat de unieke Minotto Barchetta te zien zal zijn tijdens het evenement op 9 april t/m 13 april in de Rai Amsterdam. Dit is de eerste keer ooit dat de Minotto Barchetta met haar laatste updates, te bewonderen zal voor het grote publiek. Journalisten vergeleken de auto, van Nederlandse makelij, eerder al met de iconische Ferrari F40 vanwege het schitterende uiterlijk en de rauwe, pure rij-eigenschappen.

Lees meer: enige Minotto ter wereld  op de Amsterdam Motor Show

International Amsterdam Motor Show

International Amsterdam Motor Show voegt 12.000m2 toe


Op ruim 64.000 m2 oppervlakte ruim 300 auto’s met een totale waarde van minimaal 150 miljoen euro

Van 9 t/m 13 april in Rai Amsterdam

De derde editie van International Amsterdam Motor Show belooft de grootste show tot nu toe te worden. Wegens de grote vraag heeft de organisatie deze maand besloten hal 5 toe te voegen, waarmee het vloeroppervlak van de show maar liefst 64.000 m2 wordt. Het evenement beslaat zeven hallen met ruim 300 auto’s met een totale waarde van minimaal 150 miljoen euro. Naast de 300 auto’s biedt de Amsterdam Motor Show entertainment, videogames en verschillende competities. Stap van 9 t/m 13 april in de wereld van ronkende motoren en snelle bolides tijdens de grootste autoshow van Nederland.

Lees meer: International Amsterdam Motor Show

McLaren breidt Sports Series uit met Sport Pack en Design Edition voor de 570GT plus nieuwe opties voor alle modellen

 De modellen uit de Sports Series van McLaren zijn vanaf nu in een groter aantal specificaties en met nog meer opties te bestellen.

McLaren-570GT-Sport-Pack-MY2018
McLaren-570GT-Sport-Pack-MY2018

McLaren introduceert bovendien een aantal nieuwe technologieën, die al leverbaar waren op de vorig jaar geïntroduceerde 570S Spider en nu ook beschikbaar zijn voor de Coupé en GT-modellen uit de range.
De 570GT profiteert van de meeste updates. Standaard zijn vanaf nu koolstof-keramische remschijven gemonteerd en optioneel is het Sport Pack leverbaar, waarmee de 570GT dezelfde dynamische afstelling krijgt als de 570S Coupé en Spider.

Lees meer: McLaren breidt Sports Series uit met Sport Pack en Design Edition voor de 570GT plus nieuwe opties...

Nieuwe PEUGEOT 308, technologisch offensief

De nieuwe PEUGEOT 308 is een belangrijke stap in de upscale van PEUGEOT

Nieuwe PEUGEOT 308

 

PEUGEOT komt met een vervolg op de bestseller waarvan er sinds de lancering meer dan 760.000 auto’s zijn verkocht. De nieuwe PEUGEOT 308 is de hoofdpersoon in een nieuw verhaal met als rode draad de permanente zoektocht naar excellentie.De nieuwe PEUGEOT 308 is een belangrijke stap in de upscale van PEUGEOT met een reeks nieuwe technologieën in een nieuwe vorm, met een nog sprekender stijl.

Hij is volledig gericht op de toekomst en het connectiviteitsaanbod wordt dan ook aangevuld met Mirrorlink®, Android Auto™ en Apple Carplay™. en het ingebouwde Peugeot Connect 3D navigatiesysteem met capacitief touchscreen, voorzien van connected services.

De nieuwe PEUGEOT 308 bevat rijhulpsystemen die onlangs op de nieuwe PEUGEOT 3008 en 5008 SUV's werden onthuld. Hiermee positioneert dit model zich op het hoogste niveau op de markt.

Lees meer: Nieuwe PEUGEOT 308, technologisch offensief

Pinksterraces op Raceway Venray

Op Raceway Venray volgen de evenementen elkaar in hoog tempo op.

races tijdens pinksterrace venrayWaar veel autosportkampioenschappen rond de zomer gas terugnemen, blijft het circuit aan de Peelweg 47 in Ysselsteyn ook de komende maanden op volle toeren draaien.

Op maandag 5 juni vormt Raceway Venray het decor van de Pinksterraces.

De bezoekers van de Pinksterraces krijgen een dagprogramma met maar liefst twintig wedstrijden voorgeschoteld. Een keiharde garantie dat niemand ook maar een moment zal indutten.

Lees meer: Pinksterraces op Raceway Venray

JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

De Jaguar F-PACE is officieel de beste en mooiste auto ter wereld.

JAGUAR F PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

De performance SUV scoorde een dubbele overwinning bij de 2017 World Car Awards in New York. Hier is de F-PACE verkozen tot ‘World Car of the Year’ én won hij de titel ‘World Car Design of the Year’.  De F-PACE, Jaguars bestverkopende model ooit, is pas de tweede auto in de 13-jarige geschiedenis van de World Car Awards met een dubbele overwinning. De jury van de prestigieuze autoverkiezing bestaat uit 75 autojournalisten uit 24 landen.

Lees meer: JAGUAR F-PACE VERKOZEN TOT BESTE EN MOOISTE AUTO TER WERELD

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws