Het-Autoplein.nl

Alles over Auto's lees je op Het-Autoplein.nl

advertenties

advertenties

Banden Zoeker

Kia

Designverhaal Kia XCeed


Beveiligd: Designverhaal Kia XCeed: de Ceed-variant die per toeval werd bedacht

Nieuw boek en video vertellen designverhaal van nieuwe Kia XCeedKia onthult het opvallende achtergrondverhaal van de nieuwe XCeed, de CUV (Urban Crossover Utility Vehicle) waarvoor Kia in eerste instantie geen plannen had. Leden van het designteam vertellen in een korte film over het nieuwste lid van de Ceed-familie. Want hoe kwam de XCeed eigenlijk tot stand? In deze film het antwoord.

Lees meer: Designverhaal Kia XCeed

Nieuwe Kia XCeed

Nieuwe Kia XCeed: stijlvol en expressief alternatief voor traditionele SUV

Nieuwe Kia XCeed 

Kia Motors geeft de eerste foto vrij van de nieuwe Kia XCeed. Deze urban crossover is het vierde familielid van de nieuwe Ceed-familie. Het model combineert een sportieve coupéstyling met dito rijeigenschappen en de veelzijdigheid van een traditionele SUV. De officiële onthulling van de Kia XCeed vindt plaats op 26 juni 2019.

Lees meer: Nieuwe Kia XCeed

Kia Stinger fijngeslepen op beroemde Nürburgring

Kia Stinger

De verkoop van de snelste, krachtigste en meest dynamische Kia ooit – de gloednieuwe Kia Stinger – gaat in het vierde kwartaal van 2017 van start.

Maar voordat de high-performance Gran Turismo in diverse Europese showrooms staat, ondergaan de prototypes nog intensieve tests op de befaamde Nürburgring. Daardoor kan de nieuwe Kia Stinger de performance, betrouwbaarheid en dynamische overtuigingskracht bieden die bij het Gran Turismo-design past. En bij Kia.

Lees meer: Kia Stinger fijngeslepen op beroemde Nürburgring

Kia Stonic: frisse nieuwkomer in segment van compacte crossovers

Verkoop nieuwe Kia Stonic start in tweede helft van 2017

Kia Stonic frisse nieuwkomer in segment van compacte crossovers
Kia breidt haar modellengamma opnieuw verder uit met een nieuw, compact crossover model in het sterk groeiende B-segment: de Kia Stonic. De nieuwkomer heeft een opvallende en zelfverzekerde uitstraling en is geïnspireerd op de vorm en functionaliteit van grotere SUV’s van Kia. Kia levert de Stonic met zuinige benzine- en dieselmotoren. De Europese verkoop start in de tweede helft van 2017.

Lees meer: Kia Stonic: frisse nieuwkomer in segment van compacte crossovers

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws