Het-autoplein.nl

alles over en voor auto's

 De Opel Crossland X is door Euro NCAP uitgeroepen tot klassenwinnaar.

OPEL CROSSLAND X VEILIGSTE AUTO IN ZIJN SEGMENT

Het onafhankelijke veiligheidsinstituut maakt ieder jaar de klassenwinnaars van het afgelopen jaar bekend. De populaire crossover van Opel is 'Best in Class Car 2017' en daarmee volgens Euro NCAP de veiligste auto in zijn segment.

Maximale veiligheidsscore
De Opel Crossland X behaalde in de meest recente botsproeven van Euro NCAP (november 2017) het maximum van vijf sterren. De stijlvolle en functionele crossover scoorde in alle vier de veiligheidscategorieën uitstekende cijfers – bij de bescherming van volwassenen, kinderen en voetgangers én in de categorie rijassistentiesystemen.

Lees meer: Euro NCAP roept nieuwe crossover uit tot 'Best in Class Car 2017'

NIEUWE OPEL GRANDLAND X

Met de nieuwe Opel Grandland X legt Opel de bal op de stip in het populaire segment van de C-segment crossovers.

Een fris en sportief gestileerd SUV-like uiterlijk, een zeer riante standaarduitrusting en veel binnenruimte vormen de basis voor succes. De scherpe prijsstelling (gerelateerd aan de rijke standaarduitrusting) zorgt voor een kansrijke aftrap. De nieuwe Grandland X is leverbaar vanaf € 30.499,-. Bestellen kan binnen enkele dagen, de levering start kort na de wereldpremière op de IAA in Frankfurt (14 t/m 24 september 2017).

Lees meer: DE NIEUWE OPEL GRANDLAND X de nieuwe uitdager tussen de crossovers

YouTuber Yuri Schuurkes ontvangt sleutels van gloednieuwe Opel Astra Online Edition

YouTuber Yuri Schuurkes ontvangt sleutels van gloednieuwe Opel Astra Online EditionEen absolute primeur bij Opel-dealer Van Mossel OPC in Veghel: 's werelds eerste auto die met YouTube-views is gekocht, is daar vandaag afgeleverd. Yuri Schuurkes wist met zijn spraakmakende video al meer dan een miljoen views te verzamelen en 'kocht' daarmee een gloednieuwe Opel Astra vijfdeurs Online Edition ter waarde van 23.070 euro.

Lees meer: WERELDPRIMEUR: EERSTE AUTO OOIT MET YOUTUBE-VIEWS GEKOCHT

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer Vlaggenschip met offroad-design

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer

 Al kort na het werelddebuut van Opels nieuwste topmodellen, de Insignia Grand Sport en de Insignia Sports Tourer, introduceert Opel met de Insignia Country Tourer de derde versie van het model. Net als van de vorige Insignia brengt Opel ook weer een avontuurlijke versie, die optioneel leverbaar is met vierwielaandrijving.

Lees meer: De nieuwe Opel Insignia Country Tourer

Speciale uitvoering Opel Cascada nu leverbaar in Nederland

Speciale uitvoering Opel Cascada

Opel introduceert een speciale uitvoering van de Cascada, bedoeld voor wie in elk jaargetijde extra flair verwacht van zijn of haar cabriolet. Alle details en kleurschakeringen in de Cascada Supreme zijn precies uitgekiend en op elkaar afgestemd. De vierpersoonscabriolet in Supreme-uitvoering is nú beschikbaar, in de passievolle kleur ‘Absolute Red’.

Lees meer: Opel Cascada Supreme: cabriolet met extra flair voor alle jaargetijden

NIEUWE OPEL CROSSLAND X

'Coole Crossover' OPEL CROSSLAND X vanaf vandaag te bestellen

De Opel Crossland X is de vierde nieuwkomer dit jaar binnen het "7 van 17"-modellenoffensief van Opel. Het is een ruime en praktische crossover met de looks van een compacte CUV, die bovendien scherp is geprijsd: vanaf € 19.995,-, inclusief BTW, BPM én afleverkosten. In juli staat dit tweede model in de X-familie, waarvoor de Mokka X het spits afbeet, bij de Nederlandse dealers.

Lees meer: NIEUWE OPEL CROSSLAND X SCHERP GEPRIJSD

 Auto onderdelen - automaterialenspecialisten.nl

 

BS_19_NL_300x250.gif

 

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws