Het-Autoplein.nl

Alles van over en voor auto's

Opel gaat elektrisch

Opel gaat elektrisch: Opel CEO ontvouwt elektrificatiestrategie

Opel gaat elektrisch

Opel CEO Michael Lohscheller kondigde gisteren tijdens een persconferentie in Rüsselsheim aan dat Opel volledig inzet op geëlektrificeerde mobiliteit. Lohscheller ging hierbij in op de nieuwe elektrificatiestrategie van Opel. Vanaf 2024 is er van elk model van Opel een geëlektrificeerde variant beschikbaar. De onthulling van de nieuwe, volledig elektrische Corsa-e en de Grandland X Hybrid4 – de eerste Opel met een plug-in hybride aandrijflijn – markeren de start van deze strategie.

Lees meer: Opel gaat elektrisch

Opel Crossland X een bestseller: na één jaar al 100.000 orders

Opel heeft slechts één jaar na het openen van de orderboeken van de Crossland X al 100.000 orders genoteerd.

OPEL CROSSLAND X

Daarmee is de Crossland X een absolute bestseller. De B-segment crossover is compact vanbuiten, maar bijzonder ruim en veelzijdig vanbinnen. Bovendien heeft de Crossland X een frisse uitstraling dankzij de optionele contrasterende dakkleur. “Met typische Opel-technologie zoals de ergonomische AGR-gecertificeerde voorstoelen – nog altijd uniek in dit segment – speelt de Crossland X een sleutelrol in ons voortdurende productoffensief”, zegt Peter Küspert, Managing Director Sales en Marketing van Opel Automobiles GmbH.

Lees meer: Opel Crossland X een bestseller: na één jaar al 100.000 orders

Euro NCAP roept nieuwe crossover uit tot 'Best in Class Car 2017'

 De Opel Crossland X is door Euro NCAP uitgeroepen tot klassenwinnaar.

OPEL CROSSLAND X VEILIGSTE AUTO IN ZIJN SEGMENT

Het onafhankelijke veiligheidsinstituut maakt ieder jaar de klassenwinnaars van het afgelopen jaar bekend. De populaire crossover van Opel is 'Best in Class Car 2017' en daarmee volgens Euro NCAP de veiligste auto in zijn segment.

Maximale veiligheidsscore
De Opel Crossland X behaalde in de meest recente botsproeven van Euro NCAP (november 2017) het maximum van vijf sterren. De stijlvolle en functionele crossover scoorde in alle vier de veiligheidscategorieën uitstekende cijfers – bij de bescherming van volwassenen, kinderen en voetgangers én in de categorie rijassistentiesystemen.

Lees meer: Euro NCAP roept nieuwe crossover uit tot 'Best in Class Car 2017'

DE NIEUWE OPEL GRANDLAND X de nieuwe uitdager tussen de crossovers

NIEUWE OPEL GRANDLAND X

Met de nieuwe Opel Grandland X legt Opel de bal op de stip in het populaire segment van de C-segment crossovers.

Een fris en sportief gestileerd SUV-like uiterlijk, een zeer riante standaarduitrusting en veel binnenruimte vormen de basis voor succes. De scherpe prijsstelling (gerelateerd aan de rijke standaarduitrusting) zorgt voor een kansrijke aftrap. De nieuwe Grandland X is leverbaar vanaf € 30.499,-. Bestellen kan binnen enkele dagen, de levering start kort na de wereldpremière op de IAA in Frankfurt (14 t/m 24 september 2017).

Lees meer: DE NIEUWE OPEL GRANDLAND X de nieuwe uitdager tussen de crossovers

WERELDPRIMEUR: EERSTE AUTO OOIT MET YOUTUBE-VIEWS GEKOCHT

YouTuber Yuri Schuurkes ontvangt sleutels van gloednieuwe Opel Astra Online Edition

YouTuber Yuri Schuurkes ontvangt sleutels van gloednieuwe Opel Astra Online EditionEen absolute primeur bij Opel-dealer Van Mossel OPC in Veghel: 's werelds eerste auto die met YouTube-views is gekocht, is daar vandaag afgeleverd. Yuri Schuurkes wist met zijn spraakmakende video al meer dan een miljoen views te verzamelen en 'kocht' daarmee een gloednieuwe Opel Astra vijfdeurs Online Edition ter waarde van 23.070 euro.

Lees meer: WERELDPRIMEUR: EERSTE AUTO OOIT MET YOUTUBE-VIEWS GEKOCHT

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer Vlaggenschip met offroad-design

De nieuwe Opel Insignia Country Tourer

 Al kort na het werelddebuut van Opels nieuwste topmodellen, de Insignia Grand Sport en de Insignia Sports Tourer, introduceert Opel met de Insignia Country Tourer de derde versie van het model. Net als van de vorige Insignia brengt Opel ook weer een avontuurlijke versie, die optioneel leverbaar is met vierwielaandrijving.

Lees meer: De nieuwe Opel Insignia Country Tourer

advertenties

Het-autoplein.nl het laatste auto nieuws